Informatie voor het kind

Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Thuis of op school loopt het niet zo lekker. Het kan zijn dat jouw ouders of jouw leerkracht denken dat jij wel wat extra ondersteuning nodig hebt. Dan kun je begeleiding/les krijgen van mij. Ik werk al 20 jaar op een speciale manier met kinderen. Sommige hebben een beperking of handicap, anderen hebben even hulp nodig. Wat je vraag ook is, eerst gaan we een paar keer met elkaar werken om te zien wat ik voor je kan doen. Daarna gaan we afspraken maken hoe ik je ga helpen, wanneer je komt en hoe vaak.

Waar?

Je komt meestal in mijn praktijk, maar soms kom ik bij je op school en haal je uit de klas. Ik vind het wel altijd belangrijk dat een van je ouders bij de lessen aanwezig is. Dan kunnen zij ook zien wat wij doen en waaraan wij werken. Je ouders zijn ook belangrijk in het verdere oefenen van wat jij bij mij hebt geoefend of geleerd. En zij kunnen ook zien of jij een nieuwe stap hebt gezet.

Wat kun je verwachten?

Als wij elkaar nog niet kennen krijg je eerst proeflessen, dat zijn er meestal 2. Dan bekijken wij waarmee ik je kan helpen. We stellen dan doelen op voor de komende tijd. Tijdens de les kunnen we aan schoolvakken werken, schoolse vaardigheden en spelen wij allerlei spellen. Ook kan het zijn dat we een test gaan doen. Deze testen zijn dynamische testen, wat betekent dat ik jou altijd mag helpen. Zo kan ik je nog beter helpen. De inhoud van de lessen zijn altijd in overleg, we kunnen dus best wat anders doen dat wij eerder hadden afgesproken. Je krijgt alleen les. Er zijn dus geen andere leerlingen bij. Sommige leerlingen willen graag huiswerk van mij. Dat kan ook.

image
Email: info@som111.nl
Mobiel: 06-53628328